Το «Μαγικό Ρόδι» είναι ένας νεοσύστατος παιδικός σταθμός, που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη προς το παιδί και μεγάλο σεβασμό προς τους γονείς.
Η πρώτη σκέψη για τη δημιουργία του παιδικού μας σταθμού – έχοντας την εμπειρία όχι μόνο ως εκπαιδευτικοί αλλά και σαν γονείς – ήταν τι χρειάζεται σήμερα ένα μικρό παιδάκι για να μπορέσει:

  • Να αποχωριστεί για αρκετές ώρες το οικογενειακό του περιβάλλον
  • Να περάσει ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο του
  • Να αναπτύξει τις δεξιότητες του
  • Να εκφράσει τα συναισθήματα του

Ας μη ξεχνάμε ότι κάθε παιδί συνιστά μία αυτόνομη και συγχρόνως μία μοναδική προσωπικότητα.

Στόχος μας είναι να ξεδιπλώσουμε τα χαρίσματα, τις αρετές, τις δεξιότητες του κάθε παιδιού, ώστε να τα ενισχύσουμε . Η παιδική ηλικία είναι ίσως η πιο καθοριστική, αφού κατά τη διάρκεια της προσλαμβάνονται τα ποικίλα ερεθίσματα που οξύνουν τις νοητικές λειτουργίες του παιδιού.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα ερεθίσματα εκείνα που θα σφυρηλατήσουν ένα παιδί υγιές από κάθε άποψη.

Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε το πνεύμα της ομαδικότητας και της συλλογικότητας, λαμβάνοντας υπόψιν τη σημασία της αλληλεπίδρασης με τα άλλα παιδιά, κάτι που αποτελεί ένα βασικό στάδιο στην κοινωνικοποίηση του παιδιού.

Στόχος μας είναι όλα αυτά να πραγματοποιηθούν σε έναν χώρο απόλυτα ασφαλή, με δραστηριότητες που θα καλύπτουν το κάθε παιδί εξατομικευμένα. Έχουμε συναίσθηση του χρέους μας και επιθυμούμε το παιδί να «εισπράττει» την ασφάλεια αυτή, να περνά τις ώρες του εποικοδομητικά και πάνω από όλα να νιώθει χαρούμενο.

Στόχος μας είναι την ίδια ασφάλεια να νιώθει και ο γονέας κατανοώντας ότι το παιδί του θα αντιμετωπίζεται με αμέριστη προσοχή και ότι οι δραστηριότητες στις οποίες θα λαμβάνει μέρος, θα συμπορεύονται με την ηλικία του και θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

Θα είναι τιμή μας να μας εμπιστευτείτε και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τα πάντα γύρω από το παιδί.

Με εκτίμηση,
Η διεύθυνση του παιδικού σταθμού, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι συνεργάτες του.